S ohledem na to, že začátky Zdravého stravování spadají už do roku 2008, máme oproti konkurenčním krabičkovým dietám značný náskok. Ať už se bavíme o velikosti provozu, kde se krabičky připravují, škály nabízených stravovacích programů, jejich energetických variant či kombinací chodů, ale i rozsahem servisu, kde stojí za vyzdvihnutí vlastní vysokoškolsky vzdělaný nutriční tým.
Nově vybudovaný gastro provoz ve Strážnici o rozloze 8 000 m2 splňuje certifikaci potravinářského průmyslu HACCP. Kuchyni vládne tým 4 hlavních a 6 pomocných kuchařů doplněný bezpočtem šikovného pomocného personálu. Díky nim všem a nutričnímu týmu, který pečlivě skládá jídelníčky, tak každodenně navaříme přes 25 000 porcí jídla. Pokrmy se vaří a balí ve dvou směnách pět dní v týdnu tak, abychom klientům zajistili jídla čerstvá na každý den. Krabičky doručujeme chlazenými vozy s monitorovanou teplotou nastavenou na 4 °C, která se udržuje i v prostorách balírny a expedice.
Za léta fungování jsme nashromáždili objemnou databázi, která skýtá již přes 20 000 receptur a na kterých se podílí náš tým kreativních kuchařů a nutričních specialistek. Od počátku vzniku se držíme nastavených vysokých standardů kvality, pestrosti jídelníčků, šetrnosti úpravy i chuťové preciznosti jídel. To vše se nám vrátilo v podobě množství spokojených klientů a jen díky nim jsme lídrem na trhu v segmentu krabičkového stravování.
Protože se počítáme mezi ambiciózní a inovativní firmy, tak vyvíjíme chlazená pasterizovaná jídla i do gastrosegmentu a obchodních sítí, od roku 2023 jsme také držitelé certifikátu IFS. Více informací můžete zjistit na www.vezemevamjidlo.cz