Den vietnamské kuchyně
22. 07. 2017Další „expedice za chutí Východu“ nás čeká ve středu 2. 8. Vypravíme se do Vietnamu za doprovodu šéfkuchaře Chu Phuong Duy.
Zjistit více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Další „expedice za chutí Východu“ nás čeká ve středu 2. 8. Vypravíme se do Vietnamu za doprovodu šéfkuchaře Chu Phuong Duy.
Zjistit více
\
Chu Phuong Duy prošel pražskými restauracemi Sasazu, Soho, Fuse a momentálně otevírá vlastní restauraci Levitate.
Stejně jako u thajské kuchyně, je i vietnamská založena na rafinované kombinaci chutí.
Jak se dočteme ve Wikipedii: vietnamská kuchyně se řídí filozofií 5 elementů (ngũ hành) v pěti základních chutích: ostrá (železo), kyselá (dřevo), hořká (oheň), slaná (voda) a sladká (země). Každé vietnamské jídlo má svoji vlastní chuť, která odráží jeden nebo více z těchto elementů.
snídaněBanh mi trung thitvietnamská bagetka s krkovičkou, cibulí, česnekem a koriandrem |
|
svačinaNem cuonlehké nesmažené závitky plněné zeleninou |
|
obědThit rang tom thit duavepřové s krevetami v omáčce |
|
svačinaKokosová rýže mango
|
|
večeřeBun bo nam bovietnamská klasika, nudle s hovězím masem, zeleninou, bylinkami a omáčkou |
Poznámka: Fotografie jsou ilustrační, finální provedení se může lišit. Změna receptur / surovin vyhrazena.
Jídelníček je volitelný. Pokud chcete vyzkoušet vietnamskou kuchyni, dejte nám to vědět do pátku 28. 7.
Změna nebo přiobjednávka je zdarma. Stačí využít formulář, napsat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., použít on-line chat nebo nám zavolat na 800 204 204).
Budeme účtovat příplatek 50 Kč k běžné ceně programu PRO ZDRAVÍ (dle velikosti porce). Pro objednání využijte formulář, napište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., použijte on-line chat nebo nám zavolejte na 800 204 204 (pro Slovensko 0917 361 137).
P.S. Těšte se na další 2 dny se známými šéfkuchaři
Příjem objednávek byl ukončen.
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio