Jaký vybrat program?

Přiobjednejte si

Jaký vybrat program?

Přiobjednejte si

Jak zhubnout?

Hubnutí je pro mnoho lidí náročný proces, který vyžaduje pevnou vůli a správný přístup. Mnoho metod slibuje rychlé výsledky, ale často vede jen k jojo efektu. Jak tedy dosáhnout trvalého a zdravého úbytku váhy? Jednoduché hubnutí spočívá v drobných, ale účinných změnách ve stravování a životním stylu. V blogu vám přinášíme tipy, které vám pomohou na cestě ke zdravému a trvalému úbytku váhy.

Cesta k trvalému hubnutí není o drastických dietách, ale o zdravém a vyváženém stravování. Krabičková dieta, správně sestavený jídelníček a dodržování zásad zdravého stravování jsou klíčové pro úspěch. Pamatujte, že každé tělo je jiné a co funguje pro jednoho, nemusí fungovat pro druhého. Pomůžeme vám najít si svůj vlastní rytmus a postupovat krok za krokem k vytouženému cíli. Začněte svou cestu ke zdravějšímu já ještě dnes!

Zjistit více

 

 Tušíte, jakou úlohu při hubnutí mají jednotlivé složky stravy? Jejich podceněním se vám zdárně zhubnout nepodaří.

Zajímá vás, jak má vypadat redukční jídelníček? O tipy a triky se podělí nutriční specialistka Mgr. Kateřina Šimková ze Zdravého stravování.

Příliš drastické hubnutí není zdravé a nebude mít dlouhodobý efekt. Nechte si poradit a hubněte udržitelně a bezpečně.

Plaváním můžete spalovat kalorie stejně efektivně jako jinou formou aerobního cvičení, jako jsou běhání nebo jízda na kole. Víte, jak správně plavat a jíst?

Říkáte si, proč to hubnutí v padesátce jde hůř než ve třiceti? Na vině je stárnutí a zásadní fyziologické změny. Zjistěte proč se tak děje a co s tím dělat.

Hubnutí dynamickou aktivitou jako běh vám přinese radost z pohybu. Přečtěte si o správné technice běhu a optimální výživě, která přinese efekt hubnutí.

Zdravých snídaní je bezpočet a vybere si opravdu každý. Dobrou zprávou je, že si můžeme i při hubnutí dopřát sladkou snídani. Pro více tipů čtěte.

Nenechte si ujít nejdůležitější
novinky o Zdravém stravování

Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.

Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.

 

Facebook Zdravého stravováníFacebook Zdravého stravování

+420 517 070 333Po-Čt:  8:00-17:00
Pá:       8:00-16:00
Ne:       12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)

info@zdravestravovani.cz


Informace o naší krabičkové dietě


Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio