Aleš Hrabec v minulosti působil jako šéfkuchař olomoucké restaurace Telegraph či pod vedením Přemka Forejta v olomoucké restauraci Entrée. Své dovednosti a kuchařský talent rozvíjí průběžně na zahraničních stážích v restauracích s michelinským oceněním. Velmi se mu líbí přístup aplikovaný v severských zemích, kdy je omezený přístup k čerstvým surovinám, a tamní kuchaři efektivně pracují s technikami fermentace, sušení a nakládání masa a zeleniny. Rád pracuje se sezónními surovinami.
S kuchařskými kreacemi Michala Bučka jste se v minulosti mohli setkat ve vyhlášeném pražském podniku Cloud 9 sky bar&lounge, Czechhouse v hotelu Hilton 5* či Kingscourt 5*. Má zkušenosti s experimentální kuchyní, ortodoxní židovskou kuchyní a vařil i pro prezidenty. Několik let působil jako spolupracovník kuchařské televizní soutěže MasterChef Česko, kde pečoval o zázemí soutěže.
Věříme, že v brzké době oceníte kulinářské umění Aleše a Michala na vlastní kůži.