Preventivní opatření reagující na výskyt onemocnění COVID-19 v ČR
21. 09. 2020Potravinářský provoz Zdravého stravování standardně prochází přísnou kontrolou a řídí se systémem HACCP.
Zjistit více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Potravinářský provoz Zdravého stravování standardně prochází přísnou kontrolou a řídí se systémem HACCP.
Zjistit více
Jde o povinnost provozovatele (dle nařízení Evropské komise č. 852/2004, o hygieně potravin) určit ve výrobě, přípravě a skladování, přepravě a uvádění pokrmů do oběhu, technologické úseky (kritické body), ve kterých je největší riziko porušení zdravotní nezávadnosti pokrmů, provádět jejich kontrolu a vést evidenci o kritických bodech, termínech a závěrech těchto kontrol. Jedná se o preventivní přístup, který vede k včasné identifikaci nebezpečí, a tím k předcházení případné újmy na spotřebiteli.
Běžnou praxí v potravinářském provozu Zdravého stravování je vysoká hygiena, pravidelná sanitace vybavení, používání jednorázových plášťů a rukavic. V souvislosti s výskytem onemocnění COVID-19 v ČR jsme zavedli ještě následující preventivní opatření.
Zdravé stravování průběžně rozšiřuje bezpečnostní preventivní opatření, abychom chránili jak naše zaměstnance, tak klienty.
V tuto chvíli není provoz Zdravého stravování ovlivněn jinak než výše uvedenými bezpečnostními opatřeními. Očekáváme, že někteří pracovníci zůstanou doma se svými dětmi, zejména při rozvozu může při výměně rozvozců docházet na některých trasách k určitému zpoždění. Pokud k tomu dojde, budeme zákazníky průběžně informovat.
V případě potřeby větší informovanosti o onemocnění COVID-19 sledujte internetové portály Ministerstva zdravotnictví České republiky (MZČR), Státního zdravotního ústavu (SZÚ), či Evropské středisko pro prevenci a kontrolu nemocí (ECDC).
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio