Asie, nebo Itálie? Ochutnejte obojí! - Snídaně s Novou 7. 10. 2020
Zjistit více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Zjistit více
Suroviny rozmixujeme na hladký krém. Maso nakrájíme na delší proužky a napichujeme na špejli. Maso by nemělo být příliš slepené, aby se dobře propeklo. Maso na špejli obalíme v marinádě, položíme na zapékací misku, tak aby šťáva při pečení odkapávala do misky. Pečeme při nízké teplotě (150 – 160 °C), aby se marináda nespálila, 20 až 30 minut. Výpek použijeme do omáčky.
Arašídové máslo s výpekem rozehřejeme na pánvi. Ostatní suroviny rozmixujeme do hladka, spojíme na pánvi s arašídovým máslem, lehce provaříme.
Smícháme všechny suroviny kromě vody a oleje. Pak přidáváme vodu a zapracujeme. Nakonec vmísíme olej. Necháme vykynout alespoň hodinu. Rozválíme na 0,5 až 1 cm silný plát, vykrojíme hrnkem, nebo vykrajovátkem placky a pečeme do zlatova.
Kuřecí satay s pikantní arašídovou omáčkou a špaldovým naanem
Na pánvi prohřejeme špenát, přidáme ricottu, prošlehané vejce, nastrouhanou mozzarellu a parmazán, promícháme, dochutíme a odstavíme.
Na další pánvi orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme česnek. Pak přidáme rajčata, necháme chvíli vydusit. Dochutíme solí a pepřem, poté vmícháme nasekanou bazalku. Suchou těstovinu naplníme špenátovou směsí a vykládáme do zapékací misky. Přelijeme připravenou rajčatovou omáčkou, posypeme strouhanou mozzarellou, pečeme při 170 °C, dokud povrch nezezlátne.
Cannelloni plněné špenátem, zapečené v rajčatové omáčce
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio