- Široký výběr stravovacích programů
- Rozvoz po většině míst ČR
- Nutriční poradenství v ceně
- 517 070 333 Kdy můžu zavolat?
- info@zdravestravovani.cz
- Můj účet
-
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Zjistit více
Celer nakrájíme na jullieny a spaříme. Jablko nakrájíme taktéž na jullieny. Smícháme s celerem, přidáme smetanu, majolku a rozdrobený žloutek. Ochutíme solí a pepřem.
Promícháme olej s medem. Přidáme sypké suroviny. Z bílků ušleháme sníh, vmícháme do směsi. Plech vyložíme pečicím papírem. Směs rozprostřeme na plech v tenké vrstvě. Sušíme v troubě při 140 stupních po dobu 45 min. (dozlatova).
Celerový salát na semínkovém chipsu
Nakrájíme šalotku, česnek, zázvor. Restujeme, dokud se vše nerozvoní. Přidáme citronovou trávu, kafírové listy, kurkumu, kajenský pepř. Pak přidáme vývar a vaříme. Nakonec přidáme kokosové mléko, rybí omáčku, dochutíme solí, pepřem a cukrem.
Do polévky dáme uvařené vaječné nudle, vařené vejce, restované krevety a tofu.
Laksa
Cizrnu namočíme den předem. Uvaříme s římským kmínem. Uvaříme oba druhy quinoi. Nakrájíme řapíkatý celer na malé kousky. Vše smícháme, zakápneme řepkovým olejem, dochutíme solí a citronovou šťávou.
Dýni nakrájíme na proužky, cibuli na osminky, dáme na pečicí papír, zakápneme olivovým olejem, osolíme a okořeníme kardamomem. Pečeme na 170 stupňů asi 30 minut (dokud kraje nezezlátnou).
Pečená dýně, quinoovo-cizrnový salát
Smícháme ingredience na palačinky, palačinky osmažíme na teflonové pánvičce z obou stran. Kokos připravíme na páře. Cukr smícháme s vodou a pandanem, necháme rozpustit, chvíli vaříme. Přidáme kokos. Plníme palačinky a zavineme.
Dadar gulung – palačinky plněné kokosem
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio