Receptové inspirace z jídelníčku Pro Mámy
Uvařte si jídla z programu Pro Mámy. Zdravé stravování v něm vynechává potraviny nevhodné při kojení a minimalizuje tak problémy spojené s trávením i alergiemi miminka.
Zjistit více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Uvařte si jídla z programu Pro Mámy. Zdravé stravování v něm vynechává potraviny nevhodné při kojení a minimalizuje tak problémy spojené s trávením i alergiemi miminka.
Zjistit více
Rukolu rozmixujeme s olivovým olejem, eidamem (7 g) a žervé. Dochutíme solí a pepřem. Mrkve očistíme a nakrájíme na menší kousky. Zeleninu lze zvolit libovolnou.
Mouku smícháme s kypřicím práškem, přidáme mléko, vejce, nastrouhaný sýr (30 g), sůl a pepř. Vše důkladně promícháme a směsí plníme formu na muffiny. Posypeme ovesnými vločkami. Pečeme při 180 °C asi 20 minut. Muffinek po vychladnutí rozřízneme, naplníme pestem a ozdobíme zeleninou.
Muffin s bylinkovým pestem, barevná mrkev
Dýni oloupeme, očistíme a nakrájíme na menší kousky. Kousky dýně lehce pokapeme olivovým olejem, osolíme a jemně opepříme. Vložíme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě zhruba 15-20 minut.
Krůtí prsa omyjeme, nachystáme na roládu a osolíme. Přidáme plátek sýra, upečenou dýni a zavineme jako roládu.
Roládu dáme do zapékací mísy a podlijeme masovým vývarem. Pečeme v troubě.
Rýži uvaříme. Mezitím si očištěný fenykl nakrájíme na menší kousky a necháme zkaramelizovat s javorovým sirupem na pánvi. Dochutíme vinným octem. Takto připraveným fenyklem zdobíme rýži.
Hokkaido krůtí roláda, rýže s fenyklem
Řepu očistíme a nastrouháme najemno. Jablko také očistíme nastrouháme, ale tentokrát nahrubo. Doplníme o salát dubáček. Promícháme a dochutíme cukrem, citronovou šťávou a olivovým olejem. Balkánský sýr rozdrobíme či nakrájíme na menší kostičky.
Salát z červené řepy s jablkem a balkánským sýrem
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio