Receptové inspirace z programu Protein+
Recepty s navýšeným obsahem bílkovin vám pomohou ve vybudování svalové hmoty i její regeneraci. Vhodně poskládaným jídelníčkem snadno tělu dopřejete zvýšený příjem bílkovin.
Zjistit více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Recepty s navýšeným obsahem bílkovin vám pomohou ve vybudování svalové hmoty i její regeneraci. Vhodně poskládaným jídelníčkem snadno tělu dopřejete zvýšený příjem bílkovin.
Zjistit více
Panenku očistíme, osolíme, opepříme a zatáhneme na pánvi ze všech stran na rozpáleném oleji.
Na plech vložíme cibuli nakrájenou na pásky (100 g), česnek na kolečka, panenku a podlijeme masovým vývarem. Pečeme v troubě doměkka.
Po upečení výpek a cibulovou směs rozmixujeme (nemusí být dohladka, mohou tam zůstat kousky). Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě. Cibuli (30 g) nakrájíme nadrobno, zarestujeme na řepkovém oleji dozlatova. Takto připravenou cibuli přidáme k uvařeným bramborám a prošťoucháme.
Na závěr smícháme s nasekanou petrželkou. Při servírování zdobíme nasekanou jarní cibulkou.
Panenka s cibulovým přelivem a šťouchané brambory
Očištěné maso si nakrájíme na kousky. Ochutíme solí, pepřem a paprikou.
Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme utřený česnek, maso a restujeme. Poté přidáme rajčata, ke konci ještě tymián, lístky bazalky a dle potřeby sůl a pepř.
Těstoviny uvaříme al dente. Uvařené těstoviny promícháme s masovou směsí a poklademe kousky ricotty.
Celozrnné těstoviny s kuřecím masem, rajčatovou omáčkou a ricottou
Chřest očistíme, zbavíme dřevnatých konců a připravíme na páře. Poté ho nakrájíme na 1-2 cm velké kousky. Jogurt smícháme s žervé, nasekanou petrželkou, solí a pepřem.
Cibulku nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji. Přimícháme šunku nakrájenou na kousky a chvilku restujeme. Necháme trochu vychladnout a pak přidáme chřest a jogurtové žervé.
Při servírování zdobíme černým sezamem a podáváme s proteinovými chipsy a římským salátem.
Chřestová směs s parmskou šunkou, proteinové chipsy
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio