- Široký výběr stravovacích programů
- Rozvoz po většině míst ČR
- Nutriční poradenství v ceně
- 517 070 333 Kdy můžu zavolat?
- info@zdravestravovani.cz
- Můj účet
-
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Zjistit více
Pomazánkové máslo utřeme s pepřem a promícháme s Lučinou. Dochutíme kmínem a rozmarýnem. Uzený sýr nastrouháme najemno. Jednu část (7 g) nastrouhaného sýru si necháme na zdobení a zbytek (14 g) vmícháme do základní směsi.
Pečivo rozkrojíme, pomažeme pomazánkou a ozdobíme polníčkem.
Pomazánka z uzeného sýra na celozrnném pečivu
Višně můžeme použít čerstvé či si připravit ovocné pyré povařením mražených, do kterého na zahuštění přidáme škrob a krátce provaříme. Ovocné pyré pak smícháme s tvarohem a čekankovým sirupem. Tvaroh podáváme se špaldovými pukanci.
Višňový tvaroh se špaldovými pukanci
Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu na kostky a opečeme na oleji. Podléváme podle potřeby trochou vody, přidáme koření a vaříme doměkka. Oříšky si lehce opečeme na sucho. Sýr feta si nakrájíme na kostky a z granátového jablka si vyloupeme jednotlivá zrníčka (granátové jablko je možné vynechat). Quinoy (oba druhy) uvaříme dle návodu. Po uvaření a scezení quinoy promícháme se zeleninovou směsí a sýrem a lehce zakápneme citronem.
Na talíři zdobíme nahrubo nasekanou petrželkou, ořechy a granátovým jablkem.
Ratatouille zelenina s fetou, quinoa s granátovým jablkem
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio