Receptové inspirace z programu Protein+
O víkendech Zdravé stravování nevaří, tak jsme připravili receptové inspirace proteinových jídel.
Zjistit více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
O víkendech Zdravé stravování nevaří, tak jsme připravili receptové inspirace proteinových jídel.
Zjistit více
Žampiony pokrájíme na menší kousky, orestujeme na pánvi. Kapii nakrájíme na menší nudličky, sýr nastrouháme najemno, hladkolistou petrželku nasekáme nadrobno. Vše smícháme dohromady.
Maso očistíme a připravíme na roládu. Ochutíme solí, pepřem, kmínem a potřeme hořčicí. Na připravené maso rozetřeme připravenou směs a zavineme do rolády. Tu necháme ze všech stran zatáhnout na pánvi, pak přemístíme do pekáčku, kde podlijeme vodou/vývarem a necháme péct. Dle potřeby přikryjeme alobalem.
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme a spolu s Florou a mlékem umačkáme hladkou kaši.
Roládu vyjmeme z pekáčku a nakrájíme na plátky. Servírujeme s bramborovou kaší a šťávou z pekáčku. Můžeme dozdobit petrželkou kudrnkou.
Krůtí roláda plněná kapií, sýrem a žampiony bramborová kaše
Rybu pokapeme olivovým olejem, citronovou šťávou a ochutíme solí, pepřem a kořením dle chuti. V troubě upečeme doměkka (možno i orestovat na pánvi). Hotovou rybu natrháme na menší kousky a promícháme s nasekanou petrželkou.
Chřest zbavíme dřevnatých konců, oloupeme a připravíme na páře. Hotový chřest nakrájíme na menší kousky (cca 4 cm). Baby karotku také připravíme na páře, jemně ochutíme solí a pepřem (nebo orestujeme na pánvi doměkka).
Na dip smícháme jogurt, prolisovaný česnek, sůl a pepř.
Tortillu potřeme připraveným dipem a navrstvíme chřest, baby karotku a rybu. Zamotáme.
Tortilla s pečenou treskou a zeleným chřestem
Tvaroh prošleháme s medem a ricottou. Ovoce můžeme použít čerstvé či si připravit ovocné pyré povařením mražených malin, kam na zahuštění přidáme tapiokový škrob, a ještě krátce provaříme. Ovoce promícháme s tvarohovo-ricottovou směsí. Dezert zdobíme čerstvým ovocem a pistáciemi.
Malinový dezert s ořechy
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio