- Široký výběr stravovacích programů
- Rozvoz po většině míst ČR
- Nutriční poradenství v ceně
- 517 070 333 Kdy můžu zavolat?
- info@zdravestravovani.cz
- Můj účet
-
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Zjistit více
Vločky zalijeme mlékem a necháme namočit. Poté přidáme vejce, kypřicí prášek, slunečnicová semínka a agáve sirup. Pokud bude směs moc hustá, zředíme ji mlékem. Placky připravujeme na pánvi. Pánev si potřeme řepkovým olejem. Placky připravujeme o průměru cca 7 cm, výška 1 cm.
Ricottu smícháme s medem a najemno nasekanou mátou. Borůvky a rybíz poklademe na ricottu.
Vločkové lívanečky s ricottou a čerstvým ovocem
Všechny suroviny rozmixujte do hladka. Servírujte v pěkné sklenici s barevnou slámkou. Vršek můžete ozdobit lesním ovocem, jako jsou borůvky, maliny, ostružiny či jedlým kvítím.
Hokkaido krůtí roláda, rýže s fenyklem
Do misky dáme ricottu, jogurt, žloutky, vanilku, med, citronovou šťávu a arašídové máslo. Vše důkladně promícháme a nakonec přidáme vločky rozmixované na mouku s práškem do pečiva.
Opatrně vmícháme připravený sníh z bílků a nalijeme do koláčové formy. Ozdobíme lesním ovocem, které jsme posypali třtinovým cukrem. Pečeme na 170 stupňů asi 40-50 minut. Zchladlý koláč servírujeme s čerstvým ovocem, jako jsou maliny, borůvky a jahody.
Vanilkový koláč z ricotty s lesním ovocem
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio