Svačina: Zapečené fazole se sýrem chedar, krůtí chipsy, salsa verde
Zjistit více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Zjistit více
Nejprve si připravíme fazole. Červené fazole vaříme s nakrájenou cibulí, dokud fazole nejsou měkké a nevytvoří spolu s cibulí hustou směs. Sterilované chilli papričky rozkrojíme a naplníme fazolovou směsí a osolíme. Posypeme chedarem a dáme zapéct (teplota cca 180 °C - dokud se sýr neroztaví).
Krůtí maso nakrájíme na 3 mm tenké podlouhlé plátky a namarinujeme (sójová omáčka, zázvor, česnek, sůl, pepř, olivový olej). Poté dáme sušit ala jerky do trouby na rošt/mřížku (4 hodiny, cca 80 °C).
Velmi důležité sdělení: Než tak učiníte, dejte pod jerky plech, protože marináda bude odkapávat a měli byste opravdu velmi špinavou a velmi obtížně vyčistitelnou troubu.
Salsu verde připravíme tak, že nakrájenou cibuli spaříme (zbavíme se tak hořkosti) a rozmixujeme spolu s konzervovanou zeleninou tj. papričky jalapeños a tomatillos (mexické zelené rajče). Obojí včetně semínek a spolu se zeleným koriandrem. Na závěr salsu ochutíme solí.
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio