Pro každý den s upraveným jídelníčkem

Pro sport

Jaký vybrat program?

Přiobjednejte si

Pro každý den s upraveným jídelníčkem

Pro sport

Jaký vybrat program?

Přiobjednejte si

Blog & inspirace

O zdravém a chutném jídle.

Blog zdravého stravování je skvělým zdrojem informací o tom, jak se stravovat zdravě a vyváženě, aby se podpořilo zdraví a vitalita. Najdete zde recepty, tipy na přípravu chutného a zdravého jídla, proměny našich klientů a cvičící tipy od Andy.

Zjistit více

 
Smoothie od Zdravého stravování

Příchod jara svým způsobem prožívá každý člověk. Proč se vlastně objevuje ta známá jarní únava nebo špatná nálada? Kolik je pravdy na tom, že bez detoxu nemůžeme prakticky existovat, tak jak nám je to předkládáno? Pojďme se detoxikaci podívat na zoubek a zjistit, zda skutečně máme zanesené tělo škodlivinami.

Říkáte si, proč bych proboha měl připravovat vegetariánský pokrm, když nejsem vegetarián? Na to je jednoduchá odpověď. Pestrost jídelníčku.

Kuchař Marcus Tushar Gomes

Cesta kuchaře Marcuse Tushara Gomese (M.T.G.) do Zdravého stravování, který je národností Ind, je velmi pozoruhodná. Rádi bychom vám, zákazníkům Zdravého stravování, nechali nahlédnout do zákulisí příprav krabičkového programu Vegan a představili vám hlavního kuchaře, který pro vás veganské pokrmy vaří. Malým rozhovorem jsme se ho snažili vyzpovídat.

Jsem vegetarian

Říká se, že bezmasé stravování dokáže prodloužit život, ale bohužel to ještě nikdo zatím neprokázal. Odborníci se shodují, že jednostrannost a nevyrovnaný podíl živin v jídelníčku vegetariánů není vhodný pro děti, seniory a těhotné ženy. Zato je však vědecky potvrzeno, že vegetariánství působí pozitivně v prevenci rakoviny tlustého střeva.

Mgr. Katka Šimková relax

Pro naši garantku Mgr. Kateřinu Šimkovou je důležité, aby novinky ze světa výživy byly převáděny do praxe pravdivě. Při tvorbě a kompletaci jídelníčků se musí pečlivě zohlednit, co z novinek má váhu a zda se nejedná jen o nafouknutou a nepravdivě interpretovanou informaci. Pravidelně se proto setkává s kapacitami z oboru výživy na akademické půdě. Módní vlny v oblasti výživy jsou totiž častokrát zrádné a v důsledcích nebezpečné pro naše zdraví, čehož si je Kateřina Šimková velmi dobře vědoma. S ohledem na boom nízkosacharidových diet tentokrát Mgr. Kateřina Šimková navštívila doc. Ing. Jana Pánka, CSc. z Ústavu analýzy potravin a VŠCHT Praha a požádala ho o shrnutí výhod a rizik plynoucích z držení Low Carb diet.

Bílkoviny jsou jednou ze tří základních výživových složek. Nejen v redukčním jídelníčku mají svoji nezastupitelnou roli. Ve spojení s cvičením si díky nim budujete svalovou hmotu, a naopak redukujete tuk. Bílkoviny na talíři vás i zasytí a pokud je zkombinujete se správně zvolenými sacharidy, nebudete pociťovat hlad.

Nenechte si ujít nejdůležitější
novinky o Zdravém stravování

Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.

Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.

 

Facebook Zdravého stravováníFacebook Zdravého stravování

+420 517 070 333Po-Čt:  8:00-17:00
Pá:       8:00-16:00
Ne:       12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)

info@zdravestravovani.cz


Informace o naší krabičkové dietě


Copyright ©2025 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio