- Široký výběr stravovacích programů
- Rozvoz po většině míst ČR
- Nutriční poradenství v ceně
- 517 070 333 Kdy můžu zavolat?
- info@zdravestravovani.cz
- Můj účet
-
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Zjistit více
Smíchejte suché přísady vločky, kakao, lněné semínko, cukr a špetku soli. Přidejte ořechové máslo, pořádně zamíchejte a uložte přes noc do lednice. Do rána se všechny chutě spojí a vločky změknou. Přidejte mléko dle potřeby na doladění konzistence. Podávejte s čerstvými jahodami a ozdobte lískovými oříšky a kokosovými lupínky.
Overnight oats s oříškovým krémem, jahodami a kokosem
Ricottu rozmixujeme dohladka s tvarohem a malinami. Pár malin si necháme na dozdobení svačinky. Osladíme sirupem a dezert podáváme zdobený mandlovými lupínky a čerstvými malinami.
Malinová ricotta s čekankovým sirupem
Pesto připravíme smícháním pokrájených sušených a keříkových rajčat, olivového oleje, strouhaného parmazánu, piniových oříšků, česneku a bazalky. Těstoviny uvaříme dle návodu.
Na rozpáleném oleji zarestujeme plátky česneku. Přidáme rajčatové pesto, cherry rajčátka rozkrojené na polovinu a jenom zlehka promícháme a chvíli restujeme. Nesolíme, pesto je dost slané už od sušených rajčat. Můžeme zlehka opepřit. Přidáme uvařené těstoviny a zlehka promícháme, aby se chutě spojily. Podáváme s mozzarellou a dozdobíme lístky čerstvé bazalky.
Těstoviny s mozzarellou, rajčatovým pestem, čerstvými rajčátky a bazalkou
Maso si nameleme, nebo zakoupíme již namleté. Ochutíme solí, pepřem, sladkou mletou paprikou a zarestujeme na pánvi. V druhém kastrůlku si na rozpáleném oleji zarestujeme cibuli nakrájenou nadrobno, po chvíli přidáme česnek a pak i špenát.
Ochutíme muškátovým oříškem, solí a pepřem. Přidáme vejce a cottage. Bešamel připravíme smícháním másla, mouky a mléka. Bešamelem budeme těstoviny zalévat v zapékací misce.
Do zapékací misky vrstvíme lasagne, pak špenátovou směs, poté maso a postup opakujeme 2x. Vrch těstovin posypeme strouhaným parmazánem. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 45 min.
Špenátové lasagne s hovězím masem
Nebojte se, váš email rozhodně nepřehltíme.
Obvykle zasíláme dvě nejdůležitější zprávy měsíčně.
Vaše data jsou v bezpečí. Přečtěte si více o našich zásadách ochrany osobních údajů.
+420 517 070 333Po-Čt: 8:00-17:00
Pá: 8:00-16:00
Ne: 12:00-19:00 (pouze dotazy ohledně rozvozu)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio